Familie Philippaerts sterk in Youngster Tour finale Knokke

Familie Philippaerts sterk in Youngster Tour finale Knokke

In Knokke ging de dag van start met de finale van de 7-jarigen rubriek. 17 Combinaties konden zich plaatsen voor de barrage. In die barrage was Matthew Sampson de snelste. Hij kon in het zadel van Amarado (v. Diarado) een foutloze ronde springen in 39,52 seconden. 

Helmer Hoekstra en Casiloo (v. Casall) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden een foutloze ronde springen in 40,25 seconden. Nicola Philippaerts was met Toulayna van het Bloesemhof Z (v. Toulon) goed voor de derde plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 40,40 seconden. 

Kendra Claricia Brinkop (Takotak Z) en Ludo Philippaerts (Obama de la Liniere) eindigden op de vierde en vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Dominique Hendrickx (Etundel de Marcoy) en Frederic Vernaet (Just Dance T&L Z). 

Klik hier voor de resultaten

In het 1m20 van de CSI2* competitie was er een Belgisch podium. Josephine Lepage en Blossom van de Herenbrink sprongen naar de overwinning. Zij konden de nul behouden en klokten af in 34,75 seconden. Nikita van der Meerschen en Lady vh Molenhof Z (v. Lord Z) volgden op de tweede plaats; Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 35,15 seconden. Nadège Janssen en Rolls D Elbe (v. Lucciano) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,08 seconden. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Rik Nauta (Casassini), Muriel Igalson (Jaguar vt Hazelarenhoekje) en Thibaut Huyvaert (Olisco van de D&D Hoeve).

Klik hier voor de resultaten