Falsterbo Horse Show wil publiek toelaten tijdens event en vernieuwt

Falsterbo Horse Show wil publiek toelaten tijdens event en vernieuwt

De organisatie van Falsterbo Horse Show heeft laten weten alles in het werk te stellen om deze zomer publiek tijdens het event toe te laten. Ze maken ook een verandering van het dressuurprogramma bekend: "De grote vraag waar de organisatie op dit moment mee bezig is, is hoeveel publiek we deze zomer op het evenement kunnen verwelkomen. Net als alle andere deelnemers aan het evenement wachten wij op nieuwe informatie van de Volksgezondheidsautoriteit en de regering". 

De dressuurruiters die aan de Olympische Spelen zullen deelnemen, zijn reeds in Tokio wanneer Falsterbo plaatsvindt. Daarom zullen we in plaats van de internationale dressuur twee nationale Grand Prix-rubrieken organiseren, GP en GP Kür, waarin de Zweedse elite zal strijden. Alle nationale dressuurklassen voor jonge paarden, jonge duiven, pony's en amateurs gaan door zoals gepland.

Falsterbo heeft ook een document opgesteld met duidelijke plannen en richtlijnen voor het houden van een veilig evenement deze zomer. Jana Wannius, voorzitter van Falsterbo Horse Show vertelt ons meer over de zomer: "Wij zijn van plan om deze zomer wedstrijden te houden. De huidige beperkingen zullen bepalend zijn voor de omvang van het publiek dat in de zomer naar de Falsterbo Horse Show zal komen. Indien het wegens beperkingen ook niet mogelijk is de internationale springwedstrijden te houden, zullen de laatste vier dagen een elitemeeting zijn, gecombineerd met alle finales voor jonge paarden.

Onze trouwe bezoekers die hun dressuurtickets voor Falsterbo Horse Show van 2020 tot 2021 hebben bewaard, hopen wij dat zij hun tickets willen behouden en in plaats daarvan naar ons komen 9-17 juli 2022. Meer informatie over kaartverkoop zal begin mei beschikbaar zijn.

Wij blijven optimistisch over de Falsterbo Horse Show van deze zomer en doen er alles aan om u te verwelkomen op de wedstrijden van 10-18 juli 2021". 

Bron: Instagram