Eva Wouters verzekert thuisoverwinning in ponyhoofdnummer Euregio

Eva Wouters verzekert thuisoverwinning in ponyhoofdnummer Euregio

Gisteren ging de eerste dag van de Euregio van het Woutershof van start. Het hoofdnummer voor pony's was een 1m00 waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De overwinning ging naar Eva Wouters; Zij kon in het zadel van Kilcummin Cruis een foutloze ronde springen in 69,41 seconden. 

Julie Strauven volgde met Cara DJ op de tweede plaats. Deze combinatie slaagde er eveneens in om een foutloze ronde te springen en klokte af in 69,58 seconden. Voor Lien De Dycker was er zowel een derde (Orchid"s Ronika) als vierde (Quick van het Wilderhof) plaats. De top vijf werd vervolledigd door Elise van Regen mortel met Orchid's Mila.

In het 90 cm voor pony's werd er ook rechtstreeks tegen de klok gesprongen. Hier was Robin Vermeir de beste. Zij kon in het zadel van Grietje vd Mispelaere een foutloze ronde springen in 54,13 seconden. Hiermee was ze net een seconde sneller dan Paulien van Loon die met Coba de tweede plaats mee naar huis nam. Lais Daniels en Magic Lady vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 64,57 seconden. 

Voor Lune Tielemans (Hustien) en Yana Brosens (Elshofs Edison) was er een vierde en vijfde plaats. 

In het 80 cm voor pony's waren Lynn Caluwaert (Quickly), Aagje Sienaert (Flower) en Aurelie Destryker (Bleu de Klover Hill) de drie podiumkandidaten.

In het 90 cm voor paarden bestond de top drie uit Nathalie Lenaerts (Damoiselle); Celine Scherpenbergh (Buddy Z) en Emma Leen (Contessa). 

Klik hier voor alle resultaten