Eva Jennen verovert goud en zilver in het Sentower Park

Eva Jennen verovert goud en zilver in het Sentower Park

De 2* competitie in het Sentower Park leverde winst op voor Eva Jennen. Over 1.35m was de amazone goed voor zowel het goud als het zilver en was daarnaast ook de enige Belgische combinatie dat zich kon plaatsen.

Jennen kwam als derde aan de start op haar eerste troef, Emalie Terma G Z (v. Emerald). De elfjarige merrie werd door Jennen snel en foutloos door het 1.35m hoge parcours geloodst en zorgde voorlopig voor de snelste tijd. Niemand had beter weten te doen tegen de tijd dat ze met Ilona v/d Fruitkorf (v. Darco) in de piste verscheen. Met de vijftienjarige merrie was ze nog eens 68 honderdsten sneller dan haar eerste tijd! De Belgische amazone reed zo naar winst maar eiste ook de tweede plaats op. 

De top drie werd vervolledigd door Tom Schellekens in het zadel van Jolet van de Zietfort (v. Joop III). Kendra Claricia Brinkop, de in België gevestigde Duitse amazone, reed op Nithard van de Peerdenhoeve (v. VDL Zirocco Blue) naar de vierde plaats. Vijf was voor de Ier Christopher Megahey met Wadro's Higgins (v. Spartacus TN). 

Volledige uitslag