Estelle van Tricht springt in de top drie van de 1* 1m25-rubriek in Bonheiden

Estelle van Tricht springt in de top drie van de 1* 1m25-rubriek in Bonheiden

In Bonheiden zit de dag er ondertussen op. De laatste proef werd een 1* twee fasen special rubriek over een hoogte van 1m25. 23 combinaties konden dubbel foutloos blijven en daarvan was Thomas O'Brien de snelste. Zo zorgde hij voor een Ierse overwinning. Estelle van Tricht leverde de beste Belgische prestatie met een mooie derde plaats. 

O'Brien kon met Villefort (v. Viscount 22) de winnende tijd van 29,67 seconden neerzetten. Dat was bijzonder snel want zij wisten als enigen de tijd onder de 30 seconden te houden. Chloe Aston deed wel nog een zeer verdienstelijke poging. Met Quick Prestige (v. Quvee Prestige) finishte ze in een tijd van 30,01 seconden, goed voor de tweede plaats. 

Estelle van Tricht leverde de beste Belgische prestatie. Met Ferra van den Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) nam ze de derde plaats voor haar rekening met een snelle, foutloze tweede fase. De rest van de top vijf was eveneens voor België dankzij Jeroen Schepers (Epicor Da Gandarinha) en Coline Brants (Dynamiet). 

Pieter Jan Anthonissen (Odessa C), Marion Kreevels (Modena J&F), Shirley Maes (Guantanamo van de Steenbeek), Evelyne Hermans (Orienta V.H) en Nikolas Matthijs (Uraldik van de Mispelaere) konden zich ook nog klasseren. 


Klik hier voor de volledige uitslag.