Estee Bomere wint nu ook op slotdag CSI1* competitie Azelhof

Estee Bomere wint nu ook op slotdag CSI1* competitie Azelhof

In het Azelhof werd zonet de finale van de 1m20 competitie gesprongen en de winst ging net als gisteren naar Estee Bomere. Ze was de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. In het zadel van Caelum Ter Wilgen (v. Quick Star) slaagde ze erin om alle balken in de lepels te laten en finishte ze in 62,20 seconden. 

Valentine Hoeben en Cherie (v. Verdi TN) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde en finishten in 62,34 seconden. Ella Van Hoydocnk en Orsa van't Kruis (v. Chippendale Z) eindigden op de derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 62,58 seconden. 

Cedric Wolf (Le Quinn) en Anne-Sophie de Reviere (Kashmira van de Lentakker) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

1m10 CSI1*

In het 1m10 kleurde de top vijf deze ochtend volledig Belgisch. Ea Joinneau was met Boss de Villa d'Este (v. Flamenco de Semilly) de snelste in de rubriek waarin er tegen de klok gesprongen werd. Ze liet het hout onaangeroerd en finishte in 61,32 seconden. Yari van den Brande eindigde zowel op de tweede (Picobelle van de Barthoeve) als op de derde (Ohara) plaats.

Seppe Wouters (C'est Jolie) en Isabeau Keulen (Tyminka Z) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor alle resultaten