Dries Dekkers niet de verslaan in Grote Prijs KR

Dries Dekkers niet de verslaan in Grote Prijs KR

De Kempische regionale trok afgelopen weekend naar Leopoldsburg. In manege Dagen van het Paard werd het weekend afgesloten met de Grand Prix over een hoogte van 1m25. De overwinning ging hier naar Dries Dekkers, hij was de snelste in een barrage met tien en reed Gecibelle du Seigneur (Ensor vdh Pelville x Ogano Sitte, f. La Ferme du Seigneur) foutloos rond in 34,66 seconden. 

Henk Clabots was met VI Fort Z goed voor de tweede plaats. Dit duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 37,34 seconden. Ruben Mulders en Jade van het Hobos Z (Journey D'Ysenbeek x Clinton) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 38,53 seconden. 

Joris Geenen (O Tentic) en Suus Dirickx (Juju Uit De Melle) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het kampioenschap van Serie I kroonde Kim Nullens zich tot winnares; Zij kon in het zadel van Glamour de nul behouden en zette de snelste chronotijd neer (42,75 seconden). Sara Pauli en Duke Z namen de tweede plaats mee naar huis. Zij kwamen eveneens niet in de buurt van het hout en finishten in 45,28 seconden. Kyara Reyskens en Carla vh Kapelhof Z (Comilfo Plus x Berlin; f. Nicolaï) vervolledigden de top drie.

Voor Jannick Engelen (Capriaat Wolfsven Z) en Lien Theunissen (Handsome Heaven II) was er een vierde en vijfde plaats. 

In serie B bestond de top drie uit Renee Vanstraelen (Roja SKB Z), Tom Lievens (Gracieuse de Feridoon H) en Valerie Clauw (Crespo). Op zaterdag reden Schaini Deroo (Gti Shaniks), Kim Nullens (Dixia d'Eole) en Yana Reyskens (Aiko) in de prijzen.

Klik hier voor alle resultaten