Drie op drie voor Kelly Cornelis en Baloucante Di Luna!

Drie op drie voor Kelly Cornelis en Baloucante Di Luna!

Bij het Sentower Park heeft Kelly Cornelis voor de derde dag op rij de youngster tour op naam geschreven. In de finale voor vijf-en zesjarigen snelde Cornelis (opnieuw) naar de winst met haar eigen gefokte Baloucante Di Luna.

Kelly Cornelis en haar 5-jarige dochter van Balou du Rouet bleven slechts één honderdste van een seconde voor op Wim Vinckx met Isabel De Rijcker haar Happy Girl Vaudival (Nervoso). De derde plaats kwam op naam van Oliver Ross en Voyager 8 (Vagabond de la Pomme).

Net buiten het podium loodste Axelle Druyts-Hens haar Lexi de Nuit Z (Le Blue Diamond van't Ruytershof) foutloos naar de vierde plaats. Even later volgde landgenote Aurelia Guisson met Toronto vh Legitahof Z (Toulon).

De Belgische amazone sprong eerder naar de tweede plaats in de CSI1* 1.20m rubriek. Daarin diende de Limburgse enkel Anja-Sabrina Heinsohn met Chupa Chup 11 (Candyman) voor zich te dulden. Guisson volgde in deze rubriek op de tweede plaats met haar eigen Quidorada vh Legitahof Z (Quidam de Revel).

Alle resultaten