Dorien Mombaerts springt naar Z-overwinning in Nederokkerzeel

Dorien Mombaerts springt naar Z-overwinning in Nederokkerzeel

Niet enkel in Brugge, ook in Nederokkerzeel werd er afgelopen weekend een wedstrijd van de LRV verreden. Dorien Mombaerts schreef klasse zwaar op haar naam. Zij rekende op Iriya-Vo om in 41,30 seconden foutloos naar de finish te springen. Ze was eveneens de enige die erin slaagde om de nul te behouden. 

Stijn Craessaerts was met Hamira van het Roelhof goed voor de tweede plaats. Het duo zette weliswaar de snelste tijd neer (34,00 seconden) maar een springfout verwees hen naar de tweede plaats. Thomas De Cock en Lanson-R volgden op de derde plaats. Het duo tikte één balk uit de lepels en finishte in 36,72 seconden. 

Amber Goethals (Kosmic Black Ice vd Bucxtale) en Sander Torsin (Dana van de Waai Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In Klasse Midden reed Brecht Bruyninckx naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Irish van't Elzenhout een foutloze ronde springen in 37,87 seconden. Desire Van Gerwen en Boy M (v. Marvel) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 40,25 seconden. An Verheyen en Annouk (v. Calypso) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde on 42,36 seconden. 

Lente Dierickx (Mi Amigo van't Keikelhof) en Caroline Decat (Zina Z) vervolledigden de top vijf. 

In Klasse L was Stijn Craessaerts de beste. Hij reed Phantom van het Dorpelhof naar de overwinning door in 31,41 seconden een foutloze ronde te springen. Kris Meurrens en Goldika van't Roth namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 31,47 seconden. Gert Dierickx en Quercus van den Oude Eik (v. Jenson van't Meulenhof) vervolledigden de top drie. Zij slaagden erin een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 33,01 seconden. 

Andries Robbe (O'Mally ter Wilgen) en Gert Dierckx (Quest van de Vossendries). 

Klik hier voor alle resultaten