Dominique Joassin plaatst zich in hoofdrubriek Drammen

Dominique Joassin plaatst zich in hoofdrubriek Drammen

In de internationale springsportcompetitie van Drammen wist Dominique Joassin met zijn Bingo Z (Balou du Rouet) de Belgische sterkhouder te zijn in de 1.45m hoofdrubriek.

Op de eerste plaats eindigde Chico Z (Clinton), gereden door Kamilla Ladefoged Rasmussen uit Denemarken. Deze 13-jarige grijze ruin van Clinton x Quantum leverde een foutloze ronde af met een tijd van 70,03 seconden in de eerste ronde en een indrukwekkende tweede ronde van 36,57 seconden. Mark Martens, rijdend met zijn paard Iwan, behaalde een uitstekende tweede plaats in de 1.45m hoofdrubriek.

Ze vertoonden een uitstekende combinatie van snelheid en behendigheid, wat hen de overwinning opleverde.Shane Carey uit Ierland behaalde de derde plaats met zijn paard Context. Deze 8-jarige bruine ruin van Contant Q en Cardento voltooide de ronde zonder fouten in 75,47 seconden in de eerste ronde en 37,87 seconden in de tweede ronde.

Voor België noteerde Dominique Joassin het beste resultaat. Samen met de negenjarige Bingo Z (Balou du Rouet) sprong Joassin foutloos naar de zevende plek.

Uitslag

*Dit artikel is getypt door ChatGPT