Demuynck en Marien winnen op Silver League

Demuynck en Marien winnen op Silver League

In Lier werd op zondag een Silver League wedstrijd gesprongen. In het 1m30 ging de overwinning naar Joy Demuynck. Zij reed een foutloze ronde in het zadel van Joy's Dreamgirl Leeuwerikenhof (v. Kashmir van Schuttershof) en klokte af in 68,37 seconden. Hiermee bleef ze Tom Stoffelen voor die met Madam+ (v. Inshallah de Muze) op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 68,42 seconden. Johnny Geusens en Valino Z (v. Verdi) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 68,68 seconden. 

Bart Clarys (Tresor de Tonixe Z) en Maxime Hazebroek (Jartelle vd Thijshove) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m20

In het 1m20 reed Frederic Marien naar de overwinning. Hij reed Lightningthina van't Ruytershof (v. Norton D'Eole) foutloos rond oin 76,45 seconden. Morgane Cazeaux eindigde op de tweede plaats. Zij kon de nul behouden met Never Say Never Z (v. Non Stop) onder het zadel en finishte in 76,84 seconden. Melissa Seneca en Imke van't Palmenhof (v. El Charro De Loupe) volgden op de derde plaats.

Ivo Gijbels (Caleostro 2) en Evelyne Leemans (Lelielounka Stw) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten