De Breucker naar de overwinning in CSI1* Lier

De Breucker naar de overwinning in CSI1* Lier

De laatste twee rubrieken die op zaterdag gepland waren in het Azelhof, waren beide voorbehouden aan de CSI1* ruiters. In het 1m20 reed Adir Dias de Abreu naar de overwinning. Hij kon met Zandor Mystic Rose (v. Diarado) een foutloze ronde springen en klokte af in 31,48 seconden. 

Hij bleef hiermee Beau Schutterlaar voor die met Ittorio V L (v. Vittorio) op de tweede plaats eindigde. Zij konden een foutloze ronde springen en klokten af in 32,03 seconden. Tina Vets-Nicasi was de beste Belgische op de derde plaats. Zij reed Honey Pops vd Zuuthoeve (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos naar de finish in 32,78 seconden. 

Carlijn Roepel (Enzo Dh) en Nikita van der Meerschen (Lady vh Molenhof Z) vervolledigden de top vijf. Silke Janssens eindigde met Joice van Essene (v. Chacco Blue) net buiten de top vijf op de zesde plaats.

1m10

In het 1m10 reed Anke de Breucker net als vrijdag naar de winst; Ze rekende op Katho (v. Zorro) om in 29,05 seconden een foutloze tweede fase te springen. Anouch Danneels en Oakingham Francessca (v. Aktion Breaker) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 29,87 seconden. Jan Boyen nam met Espresso Vk (v. Ustinov) de derde plaats voor zijn rekening na een foutloze ronde in 30,12 seconden. 

Piet Van Aarle (Anyway) en Axelle Druyts (Ellexa de Nuit) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten