De Breucker en De Boeck nemen nu ook ochtendwinst in Lier

De Breucker en De Boeck nemen nu ook ochtendwinst in Lier

Ook deze ochtend werd er in Lier al druk gesprongen. In afwachting van de GP die namiddag op het programma staat, werden deze ochtend alvast twee rubrieken van de CSI1* competitie gesprongen. De winst in het 1m20 ging naar Kasper de Boeck. De Boeck kon gisterenavond ook al het 1m20 op zijn naam schrijven en deed dat deze ochtend dus graag nog eens over. Hij rekende op Gerenia (v. Cantos) om in 61,17 seconden een foutloze ronde te springen.

Lien Van Ende eindigde op de tweede plaats. Zij kon de nul behouden met Decandance van't Oud Molenhof Z (v. Don Blomme vd Sappenleen) onder het zadel en klokte af in 65,70 seconden. Caroline Breen en Kilmastulla Douglas volgden op de de derde plaats na een foutloze ronde in 67,04 seconden. 

Jans De Vos (Madonna Dwerse Hagen) en Charlotte Peeters (Tekila du Beau Mont) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m10 was Anke De Breucker de winnares. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Mornike de Tiji en klokte af in 68,87 seconden. Alexandra Gazo en Guylian-ge.mi (v. Val T'Horens vd Padenborre) volgden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 70,62 seconden. Charlotte Peeters en Vahina (v. Diamant de Semilly) waren in deze rubriek goed voor de derde plaats.

Lana van den Bergh (Chat Boy Z) en Jordy Van Massenhove (Louis van het Kluizenbos) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten