Danny Van Es schrijft twee rubrieken op zijn naam in Grote Brogel

Danny Van Es schrijft twee rubrieken op zijn naam in Grote Brogel

In Grote Brogel vond afgelopen weekend één van de laatste JM Indoor Masters selectiewedstrijden plaats. Danny Van Es was the man to beat met twee overwinningen. 

In de Senioren 1.20m proef reed Van Es naar de overwinning met Hamilton. De Contact van de Heffinck-zoon zette in de tweede fase de winnende tijd van 25,21 seconden neer en liet daarmee alle concurrentie achter zich. Van Es leek met Carequicka en een tijd van 28,71 seconden ook op weg naar zilver, maar dat was buiten Mike Lepiemme en Falco van het Roosakker gerekend, die met 26,34 seconden tweede eindigden. 

Hercules S sprong voor Sacha Marissen naar de vierde plaats, Ilona Boulengier en Eliano De Lassus maakten de top vijf compleet. 

De 1.20m hoofdrubriek bij de Scholieren/Junioren kwam op naam te staan van Kyle Cuypers. Met zijn Mystic Lady Van't Buxushof sprong hij in de tweede fase een foutloze ronde in 24,92 seconden en was daarmee anderhalve seconden sneller dan Carlotta Stegen en Carcica, die tweede eindigden. Cuypers nam ook plaats drie voor zijn rekening met Nagante en een tijd van 27,01 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Juliette De Wilde met Abercrombie en Lotte Vanderrusten met O Kiss Tiji ST. 

Klik hier voor de resultaten.