CSI Oliva: Andres Vereecke 'In The Mood' met overwinning in Gold Competitie

CSI Oliva: Andres Vereecke 'In The Mood' met overwinning in Gold Competitie

In Oliva wordt er nog steeds druk gesprongen. Zonet werd een nieuwe rubriek van de GOLD competitie beëindigd en de winst ging hier naar Andres Vereecke. Het talent van het jaar kon met In The Mood (v. Winningmood) een foutloze ronde springen en stopte de chrono in 53,95 seconden. 

Francesco Turturiello en Diraba (v. Diarado) eindigden op de tweede plaats. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en klokten af in 54,69 seconden. Virginie Thonon maakte de top drie compleet. Zij rekende op Griet (v. Bugatti VDL) om in 55,30 seconden een foutloze ronde te springen. 

Marco Kutscher (Charco) en Nicolas Delmotte (Citadin du Chatellier) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Koen Vereecke (L'Esmeralda van't Meulenhof en Massimo van d'Abdijhoeve) en Elisa Strubbe (Z Riaralda Z).

Klik hier voor de resultaten

Bronze Tour Final

In de finale van de Bronze Tour reed Nina Ulenberg naar de overwinning. Ze was de snelste van dertien barragekandidaten. In het zadel van Tsunami (v. Thunder vd Zuuthoeve) slaagde ze erin om alle balken in de lepels de laten en klokte ze af in 42,90 seconden. Kelly Vandousselaere zorgde voor de beste Belgische prestatie. Haar KWPN-ruin Houston B (v. VDL Zirocco Blue) kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 47,16 seconden. Constance Bertherat en Victorio de la Bride (v. Robin II Z) namen de derde plaats mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde in 47,18 seconden. 

Romain Ozzola (Herania) en Eva Jennen (Valuas vd Horst Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. Stephanie Janssens kon zich ook klasseren. Ze reed Click Clock of Greenhill Z (v. Clockwise of Greenhill Z) naar de dertiende plaats.

Klik hier voor de resultaten