CSI Bonheiden: Belgen sterk aan zet in slotrubrieken

CSI Bonheiden: Belgen sterk aan zet in slotrubrieken

In Bonheiden werd een internationaal weekend afgesloten met twee rubrieken van de CSI1* competitie. In het 1m10 was er een Belgische overwinning: Charlotte Gigounon reed First Lady de la Malasude (v. First Sandro VL Roche x Santander H, f. Gastout) foutloos rond in 30,32 seconden. 

Valentine Janssen volgde met Vegas de Deminche (v. Darco x Rubens D Helby) op de tweede plaats. Het duo slaagde erin om alle balken in de lepels te laten en klokte af in 32,61 seconden. Valentine Auguin en Criquet du Phare (v. Vendome du Phare x Olala de Buissy, f. Brohier) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,67 seconden. 

Alicia Gadban-Lewis (Diarados Girl TW) en Anna-Laura Verelst (Caracole Coutil) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

Ook in het 1m20 was er een Belgische overwinning. Charlyne Vanhoof reed For Faberge (v. Graf Quidam x Don Ami) foutloos rond en finishte in 29,00 seconden. Pieter Jan Anthonissen en Loughnavatta Cedar (v. Luidam x Aldato, f. Costigan) volgden op de tweede plaats; Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 30,14 seconden. Jonathan Soquet en For Youngster (v; Flashlight 16 x Zandor Z, f. Lelieveld) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,01 seconden.

Emy de Braekeleer (Upsala de la Gadaille) en Louis Pues (Lalluccia T) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten