CSI Bonheiden: Bart Anthonissen schrijft 7-jarigen rubriek op zijn naam

CSI Bonheiden: Bart Anthonissen schrijft 7-jarigen rubriek op zijn naam

In Bonheiden werd zonet een rubriek voor 7-jarige paarden gesprongen en de winst bleef wederom in Belgische handen: Bart Anthonissen reed de BWP-merrie Nauwiska van de Pereboom (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos naar de finish in 29,97 seconden. 

Rodrigo Bass nam op zijn beurt de tweede plaats voor zijn rekening met Hurlevent DB (v. Copin van de Broy). Zij konden de nul behouden en finishten in 30,45 seconden. Ernesto Canseco en In The Sky Hbc (v. Air Jordan Z) vervolledigden het podium op de derde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en stopten de chrono in 31,53 seconden. 

Marinus Den Doelder (Narco S) en Gilles Dunon (Cava Felinae Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

De rest van de top tien kleurde ook volledig in de Belgische driekleur: Loris Berrittella (Dunao du Thot), Jeroen Appelen (Oakingham Riyal), Andres Vereecke (Nestor van de Zuidakker), Koen Gelaude (Hannibal) en Alexis Patris (Beau Gosse Ctv Z) namen plaatsen zes tot en met tien voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten.