Cornelis en Carton-Grootjans gaan sterk van start in Sentower Park

Cornelis en Carton-Grootjans gaan sterk van start in Sentower Park

In Sentower Park werden zonet de eerste rubrieken van een druk internationaal weekend verreden en beide rubrieken waren voorbehouden voor jonge paarden. Bij de 6-jarigen ging de overwinning naar Ciaran Nallon. Hij reed Rockwell RC (v. Kannan) naar de finish in 32,12 seconden. Oliver Lemmer en Atlantic 45 (v. Azteca VDL) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 33,59 seconden. 

Ciaran Dreeling en Jataki (v. Jamal vd Heffinck) volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 33,78 seconden. Ann Carton-Grootjans was de beste Belgische op  de vierde plaats. Zij reed Odyssee van de Heffinck (v. Kafka vd Heffinck) foutloos naar de finish in 34,32 seconden. Anne Claire Breton en Brooklyn du Toultia Z (v. Balou du Rouet) namen de vijfde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 34,61 seconden. 

5-jarigen

Bij de 5-jarige reed Lisa Candin naar de overwinning. Zij rekende op Khaleesi (v. Bustique) om in 33,81 seconden een foutloze ronde te springen.Marek Maitala en Fidi Heywood H Z (v. Fernando H) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 33,84 seconden. Gregory Cottard en Freezby de WY (v. Armitages Boy) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 34,62 seconden. 

Kelly Cornelis (Castella di Luna) en Gaj Riossa (Crystal Clear North Star) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten