Constant van Paesschen te snel voor concurrentie in 2* LR Grand Prix van Bonheiden

Constant van Paesschen te snel voor concurrentie in 2* LR Grand Prix van Bonheiden

De spanning was te snijden tijdens de jump-off van de CSI2* 1.45m LR Grand Prix van Bonheiden. Met dertien combinaties die het verder mochten uitvechten in de barrage was het uiteindelijk de laatste die de eerste mocht zijn. Constant van Paesschen ging binnen als laatste combinatie en gaf alle concurrentie het nakijken door naar de overwinning te rijden. 

Constant van Paesschen en Zahara (v. Balou du Rouet) snelden in de winnende tijd van 36,96 seconden naar de overwinning in deze 2* GP. Anthony Wellens en Danger Civil vh Lindenhof Z (v. Diamant de Semilly) verzekerden het zilver met een tijd van 37,14 seconden. Vervolgens wist De Meiboom-ruiter Dayro Arroyave met Ingmar (v. C-Ingmar) een zeer snelle én foutloze ronde neer te zetten van 37,22 seconden. Het duo verzekerde uiteindelijk nog knap brons in deze uitdagende 2* Grand Prix. 

Eduardo Pereira De Menezes (H5 Nostalgie) eindigde vierde en verwees hiermee Micky Morssinkhof (Quintendros E) naar de vijfde plaats. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Virginie Thonon (Spike Vd Withoeve), Manuel Thiry (Indago), Bo Fievez (Kwinten van de Mispelaere), Gilles Detry (Catwalk Pikap de Muze Z). 

Klik hier voor de resultaten.