Constant van Paesschen knap tweede in Grote Prijs St Tropez!

Constant van Paesschen knap tweede in Grote Prijs St Tropez!

De Belgische duo's lieten zich opvallen in de 1.45m CSI2* Grand Prix van St Tropez. Na een barrage met vijftien hield Nicolas Delmotte, Constant van Paesschen van de Grand Prix-zege.

De Franse springruiter won in het zadel van de 11-jarige SF-ruin, Citadin du Chatellier (L'Arc de Triomphe). Delmotte bleef ruim één seconde voor op België's, Constant van Paesschen en de 12-jarige Zangersheide-hengst, Cirocondo Z (Va-Vite). Samen met Britt Vanluyten's bruine bleef van Paesschen voor op Donald Whitaker en de negenjarige Ulanie 3 (Ulriko).

Net buiten het podium volgde Zoe Conter met de negenjarige Tombola Z (Toulon) op de zesde plaats. Landgenote, Claire Putters volgde in de prijzen op plaats zeven met Ofaline V/h Haneweehof (Cardento).

Gaetan Decroix is sterkhouder in 1.40m 1* Grand Prix!

In de 1.40m CSI1* Grand Prix hield Gaetan Decroix de Belgische eer hoog. In het zadel van de 9-jarige zoon van Falaise de Muze, Jumper de Muze, sprong Decroix naar de vijfde plaats. Proefwinst kwam op naam van Luis Ferreira en de 11-jarige KWPN-hengst, Cassinis Golden Boy (Cassini Gold).

Uitslag 1.45m CSI2* GP

F. © Hubside Jumping