Constant van Paesschen blijft scoren in Oliva!

Constant van Paesschen blijft scoren in Oliva!

In de 1.45m Gold finale van Oliva heeft Constant van Paesschen zich laten opvallen. Na een barrage met elf sprong Lorenzo de Luca met SF-merrie, Dirka de Blondel (Very Berlin de Castel) naar de winst.

De Luca en de 11-jarige dochter van Very Berlin de Castel bleven ruim twee seconden voor op Nicolas Delmotte met KWPN-hengst, Jordan Molga M (Etoulon). België's Constant van Paesschen vervolledigde de top drie in het zadel van de 10-jarige Kannan-zoon, Karnak du Roset.

Net buiten de top drie plaatsten ook Evelyne en Claire Putters zich in de top acht. Evelyne Putters loodste haar KWPN-merrie, Eye of the Tiger (Carambole) uiteindelijk naar de zesde plek. Eerder sprong het paar naar de vierde plaats in Oliva. Zus Claire Putters volgde op stek zeven met de 12-jarige dochter van Chacco-Blue, High Fly Special.

Thibault Philippaerts scoort in 1.40m Gold

Eerder plaatste Thibault Philippaerts zich tweemaal in de prijzen in de 1.40m Gold Tour. In het zadel van Quilano (Arrezo VDL) sprong Philippaerts foutloos naar de vijfde plek. Samen met de 9-jarige Crystal Claire (Cristallo I) volgde Philippaerts op de zesde plaats. Proefwinst was er voor Regis Villain en Grey du Houssoit (Ugano Sitte).

Bart Jay Junior Vandecasteele scoort podiumplaats!

Samen met Smiling Breeze bleek Bart Jay Junior Vandecasteele de Belgische sterkhouder in de 1.40m Bronze Tour! Mario Wilson Fernandes won de proef in het zadel van Fyhochi des MA (Kannan). België's Bart Jay Junior Vandecasteele plaatste zich op de derde plaats met Smiling Breeze (Stakkato Gold).

Alle uitslagen