Celine Schoonbroodt en Coseno-Blue Ps schitteren onder de Spaanse zon

Celine Schoonbroodt en Coseno-Blue Ps schitteren onder de Spaanse zon

Deze ochtend stonden de jonge springpaarden centraal bij de Andalucia Sunshine Tour in Vejer de la Frontera. In de 1.45m rubriek voor achtjarigen sprong Ismael Garcia Roque met London's Bella (London), voor eigen publiek, naar de winst.

Het duo bleef net geen seconde voor op Eduardo Alvarez Aznar met de achtjarige DPS Camelot (Camillo VDL). Voor Nederland volgde Kevin Jochems met de achtjarige KWPN-merrie, Kalidah (Namelus R) op de derde plaats.

Het paar werd opgevolgd door Ronnie Jones met de achtjarige KWPN'er, Key West (Otangelo) terwijl de Belgische amazone, Celine schoonbroodt-De Azevedo de top vijf afwerkte met Coseno-Blue PS (Conthargos).

Belgen schitteren onder de Spaanse zon

Eerder reed Eva Jennen met Emalie Terma G Z (Emerald) foutloos naar de vijfde plek in de 1.35m CSI4* rubriek.  Proefwinst in deze rubriek kwam op naam van Emma Stoker en de 10-jarige Q Seven (Frh Quaid).

In de 1.35m Small Tour reed Estelle Gerard in de prijzen. De Belgische amazone loodste haar BWP-ruin, Jedam (Nonstop) foutloos naar de zesde plek.