Camille Biebuyck sterk in CSI J GP Valkenswaard

Camille Biebuyck sterk in CSI J GP Valkenswaard

Op de graspiste van de Tops International Arena werd de CSI J verreden. Over een hoogte van 1.40m konden er maar 5 combinaties zich plaatsen voor de tweede fase, 2 bleven dubbel foutloos. Milan Morssinkhof was de snelste. 

Morssinkhof kon met de ruin Leonidas (V. Leonce) dubbel foutloos blijven in een tijd van 46,73. Dat leverde hen een eerste plaats op. Ze bleven voor op Géraldine Straumann en Casalor (V. Casall) die afklokten op 48,30. Zij waren de enige die het hout onaangeroerd lieten liggen. Op drie, met 4 strafpunten, volgde Robin Carey met Carrera Denfer (V. Connor). 

Thierri Wagner (Balou's Bellissimo) en Camille Biebuyck (Obella JS) waren de laatste twee combinaties die aan de barrage deelnamen. Zij werden respectievelijk 4e en 5e. 

De CSI P 1.30m werd terwijl in de zandpiste gehouden. Renske van Middendorp en Bosvallei's Tiego (V. Kielshoop honeymill) behaalden de derde plaats. 1 en 2 was beide voor Britse combinaties. Op twee eindigde Anstee Marriot Xanthe en Ardough Boy. Ruby Barrs kon als enige foutloos blijven en kwam daarmee met Casper op de eerste plaats terecht. 

In de top 10 vinden we nog 2 Belgen terug waaronder Fleur Volckaerts die er met Mirra van 't Hollandhof (V. Principal Dream vd Delthoeve) vierde werd. Op zes kwam Jonas van Dijck met Ronny (V. Goliath van de Groenweg).

Alle resultaten