BWP-er springt op het podium in hoofdnummer Wellington

BWP-er springt op het podium in hoofdnummer Wellington

In Wellington was een 1m45 rubriek gisteren het hoofdnummer van de dag. De winst ging naar Eric Lamaze. hij reed Chacco Kid (v. Chacco Blue) foutloos rond en stopte de chrono na 26,97 seconden. 

Het podium werd vervolledigd door amazones: Laura Kraut sprong met de BWP-ruin Goldwin (v. Emerald) naar de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 27,55 seconden. Lillie Keennan en Cazaan (v. Casall) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 27,80 seconden. 

Peter Lutz (Excellent) en Flo Norris (Con Pleasure 5) eindigden op plaatsen vier en vijf. Harrie Smolders eindigde met Con Pleasure 5 (v. Contendro 1) net buiten de top vijf op de zesde plaats. Dit na een foutloze ronde in 28,41 seconden.

In het 1m30 sprong Jalvara van de Oosthoeve naar de overwinning. Charlie Jayne rekende op de BWP-er om in 31,70 seconden een foutloze ronde te springen. Quentin Judge reed de Zangersheide ruin HH Zorro Z (v. VDL Zirocco Blue) naar de tweede plaats door in 32,319 seconden een nulronde te springen. Darragh Kenny en GK Casper eindigden op de derde plaats. Ze lieten alle balken in de lepels en klokten af in 34,029 seconden. 

Hardon Towell (Chroniken) en Callie Schott (Teddy Z) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

In het 1m40 werd de volledige top drie ingenomen door Zangersheide paarden. Olivia Z sprong onder het zadel van Ivan Christiansen naar de overwinning in 41,731 seconden Dijon Terdoorn Z en Beat Mandli namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 41,799 seconden. Marie vd Mespel Z sprong met Heather Caristo Williams naar de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten