Brent de Schrijver laat de Brabançonne weerklinken in Children Grand Prix Wipperfurth

Brent de Schrijver laat de Brabançonne weerklinken in Children Grand Prix Wipperfurth

In Wipperfurth stond er dit weekend een jeugdconcours op het programma en dat jeugdconcours werd vandaag afgesloten met de verschillende Grand Prix'. Bij de Children was er een Belgische overwinning. Oraline van Prinseveld (v. Thunder vd Zuuthoeve) sprong onder het zadel van Brent de Schrijver een foutloze barrage in 33,29 seconden, wat hen de overwinning opleverde. 

Leonie Pander volgde op de tweede plaats. Voor haar en Cantara 77 (v. Canstakko) was er een foutloze barrage in 34,74 seconden. Marthe-Louize Dieu en Argon Van de Hunters Z (v. Argentus) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,02 seconden.

Brent de Schrijver (Liv Good vd Kattevennen Z) en Cecilia Huttrop-Hage (Sir Shutterfly Sein Sohn HH) vervolledigden de top vijf. 

Pony's

In de pony Grand Prix zorgde Laure Tijskens voor de beste Belgische prestatie. Zij reed haar Belgische kampioen Navayo (v. Jerome van de Vondelhoeve) naar de vierde plaats. Ze lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 34,66 seconden. 

Lara Tönnissen schreef met Clarissa NRW (v. Coronas) de eerste plaats op haar naam. De top drie werd vervolledigd door Renske van Middendorp (Jolly) en Lillie Marie Carius (Steendieks Holly Couer).

Klik hier voor alle resultaten