Bjorn Vandenbossche scoort op slotdag in Samorin

Bjorn Vandenbossche scoort op slotdag in Samorin

De ruiters hebben een drukke slotdag op de internationale CSI4* wedstrijd in Samorin. In de 1.50m ochtendrubriek hield Matias Alvaro de concurrentie achter zich. Bjorn Vandenbossche scoorde meermaals in de prijzen.


Veertien combinaties kwalificeerden zich voor de barrage in deze 1.50m rubriek. De Italiaanse springruiter, Matias Alvaro wist als enige de chrono onder de 34 seconden te houden en schreef zo de overwinning op zijn naam met de 12-jarige Tempo des Brieres (Corland). Het duo werd opgevolgd door Paris Sellon met de 10-jarige SIEC Annna Jo (Acodetto) op twee en Tobias Meyer met Samurai (Stalypso) op drie.

Net buiten het podium sprong Bjorn Vandenbossche naar de vijfde plaats. Vandenbossche loodste Juristo vh Hagenhof (Elvis ter Putte) foutloos door de finish in 40,99 seconden. Ook Thierry Goffinet stelde zich op voor de prijsuitreiking met Ultimate Dream Z (U Chin van Schuttershof).

Bjorn Vandenbossche scoort tweemaal

Eerder deze ochtend sprong Bjorn Vandenbossche ook al op het podium in de 1.30m proef. De Belg moest er enkel Konstantin Zollin met Jappeloup vh Wilgenbos (Dollar du Murier) voor zich dulden. Vandenbossche volgde op de tweede plaats met de 7-jarige Ascaina Z (Asca Z). Net buiten het podium volgde Aiko Paridaen met de 11-jarige Crowing op de vierde plaats.

Uitslag 1.50