Birthe Goossens geeft de concurrentie geen kans in de GP van Grote Brogel

Birthe Goossens geeft de concurrentie geen kans in de GP van Grote Brogel

Ook in Grote Brogel stond afgelopen weekend de winterwerking op de planning. Birthe Goossens was in de GP 1.30m de snelste en mocht de ererond leiden. 

De proef werd verreden over twee fazen. Drie combinaties wisten dubbel foutloos te blijven en streden dus om de winst. Birthe Goossens wist uiteindelijk de scherpste tijd neer te zetten met onder het zadel Hope vd Bakkershoeve. In de tweede faze klaarden ze de klus in 33,13 seconden en waren daarmee meer dan twee seconden sneller dan Yoren Maes met O'Vive M, die het zilver mee naar huis mochten nemen. Het brons was voor Kristien Both met Lokesh uit de melle en een tijd van 39,75 seconden in de tweede faze. 

Weronika Minkiewicz en Cataque eindigden vierde, Birthe Goossens opnieuw terug te vinden op plaats vijf met Nando vd Bisschop

In het 1.20m was de winst voor Wout Loenders. Zijn Pompidou zette in de tweede faze de snelste tijd neer en liet zo de concurrentie achter zich. Het zilver was voor Geert Bloemen met Eliot, het brons voor Weronika Minkiewicz met Laville.

Verder was er ook winst voor Ester Kerkhofs, Emely Karoline Paulsen, Owen Wendy en Lien Maes.

Klik hier voor de resultaten.