Bertram Allen oppermachtig in Sentower Park

Bertram Allen oppermachtig in Sentower Park

Deze middag werd de CSI3* rubriek in Sentower Park verreden. Daar was het Bertram Allen die op het hoogste schavot kon eindigen. 

In de CSI3* 1.40m rubriek kon Bertram Allen het goud mee naar huis nemen. Samen met Newmarket Influence (V. Newmarket Jewel) kon hij in een tijd van 28,64 Ingrid Gjelsten en Jackson vd Bisschop (V. Flipper D'Elle *HN*) verwijzen naar de tweede plaats. Zij reden op hun beurt met een chrono van 28,90 ruim een halve seconde sneller dan Christophe Vanderhasselt. Hij kon rekenen op Ellipse de Lezellec (V. Kannan) om de Belgische eer hoog te houden. 

Caprisco (V. Cole Porter) werd ook door Allen van stal gehaald voor deze proef. Zij wisten als vierde te eindigen. Op vijf volgden Laura Kraut en Bisquette.

Eerder werd ook de CSI3* 1.35m proef aangevat. Het was Darjeeling Desir (V. Mozart des Hayettes) met in het zadel Daisy Mckinlay die naar de winst snelde. Het duo was met een tijd van 31,85 net geen 2 seconden sneller dan Alexander Müller en Muse de Bourguignon (V. Action-Breaker). Oliver Pisarik mocht met Chaccothago (V. Chaco-Blue) de top drie besluiten. 

Alle resultaten