Berlin Eagles winnen de Global Champions League van Madrid

Berlin Eagles winnen de Global Champions League van Madrid

De Berlin Eagles wist hun goede vorm te houden in de tweede ronde van de Global Champions League van Madrid door opnieuw de winnende rondes neer te zetten vandaag. Stockholm Hearts maakten een comeback en eindigden tweede. De London Knights mochten genoegen nemen met een derde plaats. 

De Berlin Eagles bestaande uit Christian Kukuk en Philipp Weishaupt snelden ook in deze tweede ronde weer naar de overwinning. Kukuk kon rekenen op Checker (v. Comme IL Faut 5). Het duo noteerde één springfout maar waren nog steeds snel genoeg om de hoofdprijs binnen te slepen. Weishaupt reed een foutloze ronde in het zadel van Coby (v. Contagio). 

De tweede plek was er voor de Stockholm Hearts. Malin Baryard-Johnsson en Olivier Philippaerts waren degenen die mochten aantreden in de tweede ronde vandaag. Malin Baryard-Johnsson reed in het zadel van H&M Indiana (v. Kashmir van Schuttershof) met één springfout over de eindmeet. Olivier Philippaerts en H&M Legend Of Love (v. Landzauber) finishten met een foutloze ronde. 

London Knights verzilverden de derde plek. Mike Kawai en Goldwin (v. Emerald) lieten al het hout onaangeroerd in deze tweede ronde. Tobias Meyer en Greatest Boy-H (v. Carrera VDL) noteerden vandaag acht strafpunten. 

Klik hier voor de volledige resultaten. 

Foto: persbericht/ GCL