Belgen scoren in avondrubrieken Lier. Winst voor Gaelens

Belgen scoren in avondrubrieken Lier. Winst voor Gaelens

De laatste twee rubrieken die gisterenavond in Lier verreden werden, waren beide voorbehouden voor ruiters van de CSI81* competitie. In het 1m20 ging de winst naar de Amerikaanse Kate van de Bobenkamp. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Kvint en klokte af in 24,91 seconden. Hiermee legde ze de snelste tweede fase af. 

Noëlle van der Velde en Granella di Nocciola namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 25,17 seconden. Lorenzo Barzaghi en Kwinthyre van het Paardeveld (v. Osta Rugs Quintus) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 25,21 seconden. 

Jan Vermeiren was de beste Belg op de vierde plaats. Hij rekende op No Doubt van het Vlierhof (v. Harley VDL) om in 25,32 seconden een foutloze ronde te springen. Lauranne Spits en Ibestra Vb (v. Quality Time Tn) vervolledigden de top vijf. 

1m10

In het 1m10 ging de winst naar Maxine Gaelens. Zij reed de BWP-merrie Noblesse Royale (v. Kannan) naar de overwinning door in 24,19 seconden een foutloze ronde af te leggen. Marie De Sloover en Chips van de Zandloper (v. Deauville de la Vie) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 24,48 seconden. Julie  Ceusters en Prada 111 (v. Plot Blue) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 24,80 seconden. 

Caro-belle de Hornois (Indianapolis) en Chris Sorensen (Icarronne-S) volgden op plaatsen vier en vijf.Klik hier voor alle resultaten