Ann Carton-Grootjans beste Belgische in CSI2* Grand Prix Bonheiden

Ann Carton-Grootjans beste Belgische in CSI2* Grand Prix Bonheiden

In Bonheiden werd zonet de afsluiter van een druk internationaal weekend gereden: de CSI2* Grand Prix. 53 combinaties kwamen aan de start van deze rubriek en tien van hen konden zich voor de barrage plaatsen. 

De winst ging naar de Braziliaan Thiago Ribas da Costa. Hij reed Kassandra van't Heike (v. Epleaser van't Heike) foutloos naar de finish in 37,17 seconden. Tom Martens reed Baucis d'Ouilly naar de tweede plaats. Hij kon met de Modesto merrie een foutloze ronde springen en finishte in 37,92 seconden.

Ann Carton Grootjans nam met Kai Licha de Carmel (v. Prince vd Wolfsakker) de derde plaats voor haar rekening. Zij kon eveneens de nul behouden en finishte in 38,07 seconden. Maxime Rius en Miss Marie van't Winnenhof (v. Edjaz van't Merelsnest) volgden op de vierde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 41,00 seconden. 

Voor Bertrand Genin (Espoir des Merisiers) was er een vijfde plaats. Thierry Goffinet (Balrika) en Gilles Thomas (La Luna Hidalgo J&F) sprongen ook de top tien binnen. 

Klik hier voor de resultaten