Andres Vereecke springt top vijf binnen in Youngster Tour Sentower Park

Andres Vereecke springt top vijf binnen in Youngster Tour Sentower Park

In Sentower Park stond ook de tweede rubriek van de dag in het teken van de jonge paarden. Nadat eerder vandaag de 5- en 6-jarige paarden al in actie kwamen, was het nu aan de 7- en 8-jarigen om hun kunnen te tonen. De winst was voor Gustavo Arroyo. Hij kon met Deesse des Aubiers (v. Numero Uno) een foutloze tweede fase springen en klokte af in 22,89 seconden. 


Nicolas Pedersen en Tailormade Chalou Sem (v. Chaloubet) eindigden op de tweede plaats. De Deense combinatie kon de nul behouden en stopte de chrono na 23,10 seconden. Kerstin Deakin en Qlicious (v. Cornettino Ask) waren goed voor de derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 23,27 seconden. 

Pim Mulder was de beste Nederlander op de vierde plaats. Hij rekende op Viktor Z (v. Verdi TN) om in 24,51 seconden een foutloze ronde te springen. Andres Vereecke en Halima van het bonte Hof Z (v. Hos d'O) vervolledigden de top vijf op de vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren er voor Rik Hemeryck (Navarro van het Eelshof) en Thibeau Spits (Nono vd Withoeve).

Klik hier voor de resultaten