Amber Hennes kroont zich tot Belgisch Kampioene Dressuur bij de Children in Lier

Amber Hennes kroont zich tot Belgisch Kampioene Dressuur bij de Children in Lier

In het Azelhof in Lier vinden vandaag de laatste ontknopingen van de week plaats. Tijdens de beslissende ronde van het Belgisch Kampioenschap Dressuur voor de Children wist Amber Hennes er het goud te bemachtigen in het eindklassement. Ze kreeg gezelschap op het podium van Chloë Cleymans en Elise Verwimp. 

Na het derde onderdeel van het BK Dressuur Children schitterde Amber Hennes in zowel het dag- als eindklassement op één met de winnende score van 77,935%. Hiermee kroont ze zich tot Belgische Kampioene bij de Children met Allegro v/h Trichelhof (v. Apache v/h Trichelhof). Chloë Cleymans en Jondonderry (v. Londonnery) volgden op de tweede plaats en en noteerden in de derde ronde een eindscore van 67,588%. Het podium werd aangevuld door Elise Verwimp en Boemerang (v. Daddy Cool) die het brons verzekerden met 70,829%. 

In het dagklassement kroonde Amber Hennes zich ook tot de winnares met Allegro v/h Trichelhof (v. Apache v/h Trichelhof). Elisabeth Leduc en Escher Srv (v. Tango) verzekerden de tweede plaats met 71,236%. Elise Verwimp noteerde in het dagklassement ook een derde plek met Boemerang (v. Daddy Cool). 

Klik hier voor de resultaten van het eindklassement.

Klik hier voor de resultaten van het dagklassement.