Alexander Kumps laat concurrentie ver achter zich in Youngster Tour Kronenberg

Alexander Kumps laat concurrentie ver achter zich in Youngster Tour Kronenberg

In De Peelbergen ging een nieuwe internationale dag van start met een rubriek voor 5- en 6-jarige paarden. De overwinning ging naar België: Alexander Kumps kon in het zadel van Pokerface GV (v. Dieu-Merci van T&L) een foutloze ronde springen in 57,81 seconden. Hij liet hiermee alle competitie ver achter zich. 

Finja Bormann volgde met Can Hope (v. Cascadello) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 60,27 seconden. Christophe Brüse was met Action Lady Z (v. Action-Breaker) goed voor de derde plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 60,27 seconden. 

Maaike Schoormans (Discovery 63) en Kessy van Berlo (Kaboom) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

CSI2* 1m35

In het 1m35 van de CSI2* competitie was Shane O'Meara de beste. Hij rekende op Iris (v. Starpower) om in 56,68 seconden een foutloze ronde te springen. Schaefer Raposa volgde met Hesperia HX (v. Carusso La Silla) op de tweede plaats. Ook zijn slaagden erin een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 58,84 seconden. Marlies van Soest werd de beste Nederlandse op de derde plaats. Zij rekende op de BWP-merrie Marieke (v. Cicero van Paemel Z)  om in 59,62 seconden een foutloze ronde te springen. 

Alexander Kumps (Galliano van het Gravenhof) en Isheau Wong (Jussica T) vervolledigden de top vijf.

CSI2* 1m40

In het 1m40 van de CSI2* competitie ging de overwinning naar Karolina Vesiliauskaite. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Venezio of Coco (v. Ogano Sitte) en klokte af in 53,22 seconden. Voor Tina Lund en Cloi (v. Quirado) was er een tweede plaats. Zij slaagden erin de nul te behouden en klokten af in 54,14 seconden. Boris Kapp en Pauline F (v. Bravour 1197) vervolledigden de top drie. Zij sprongen een foutloze ronde in 55,59 seconden. 

Gabriel Coumans (I. Johnie Blue) en Bart van der Maat (Come On Chester) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten