Aiko Paridaen houdt knap stand in Gold competitie Oliva

In Oliva is zonet een 1m40 rubriek van de Gold competitie gesprongen. De Franse ruiters domineerden: ze namen de quasi volledige top vijf in beslag. De winst was voor Olivier Perreau. Hij reed Chrystolite Fonroy (v. Scarface de Mars) foutloos naar de finish in 29,41 seconden.

Cedric Angot en Big Star (v. Quick Star) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,31 seconden. Penelope Leprevost en Verite Une Prince (v. Number One d'Iso) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,79 seconden.

Eugenie Angot (Calgary Tame) en Lorenzo de Luca (Malissa de Muze) vervolledigden de top vijf.

Aiko Paridaen zorgde voor de beste Belgische prestatie. Zij reed Hilfiger van't Amaldonk Z (v. Horion de Libersart) naar de zesde plaats.

1m30 Bronze Tour Final

In de finale vand de Bronze tour deden verschillende Belgen het erg goed. Noona Wildfang Linde reed Lehar (v. Verdi) naar de overwinning. Ze lieten alle balken in de lepels en klokten af in 32,44 seconden. Abdurakhmon Abdullaev en Quintair (v. Quintero) eindigden op de tweede plaats. Zij behielden de nul en finishten in 33,12 seconden. Fabienne Daigneux-Lange (Fringant du Calvaire) vervolledigde de top drie. Zij sprong een foutloze ronde in 34,66 seconden.

Freddy Demuynck (Armageddon vh Leeuwerikenhof) en Karin Ernsting (D-Coroquada I) vervolledigden de top vijf.