Zoe Conter schittert met overwinning op het Sentower Park

Zoe Conter schittert met overwinning op het Sentower Park

Het is Zoe Conter die vanavond de driesterren 1m45 rubriek in het Sentower Park weet te winnen. Samen met haar La Una liet ze een prachtige rit zien in de negenkoppige barrage en stuurde ze de Chacco Blue nakomeling in 40.36 seconden als snelste rond. 

Quick results:

1. Zoe Conter - La Una
2. Abdulrahman Medhat al Hebsi - Charly Braun
3. Aniek Poels - Barry White 3

Conter dook er onder de tijd van  Abdulrahman Medhat al Hebsi en zijn Charly Braun (Catoki) die hij in 41.45 seconden naar de tweede plaats stuurde. Voor Nederland weet Aniek Poels een derde plaats te behalen met haar Barry White 3 (Twisther) die ze rondstuurde in een tijd van 42.52 seconden. 

Verder is er nog een vierde plaats voor Nikolaj Hein Ruus met Vahinee Semilly en we zien Richard Barton met Donata terug op de vijfde plaats. 

Frederic Vernaet en Dieu Merci van T & L noteren een zevende plaats, gevolgd door een achtste plaats van Koen Vereecke en zijn Donna vd Windeweg Z. Tatiana Troiani en Charlon werden nog negende. 

YHIn de 1m15 Young Horses rubriek kwam het beste Belgische resultaat van Isabelle Hanssens met de merrie Ellabelle de Rie Z (Elvis ter Putte) met wie ze een elfde plaats noteerde. 

Resultaten