Koen Vereecke wint in MET Oliva

Koen Vereecke wint in MET Oliva

Koen Vereecke sprong naar winst in de Gold 3-reeks over 1.40 in Oliva. Hij was de snelste in de twee fasen-proef met de Zangersheide-merrie Donna van de Windeweg Z (v. Diamant de Semilly)


QUICK RESULT

1. Koen Vereecke - Donna van de Windeweg Z

2. Luis Marques Mendez - Bella des Causses

3. Marie Demonte - Dindoctro

De tweede plaats ging naar de Spanjaard Luis Marquez Mendez met Bella des Causses (v. Luccianno). Marie Demonte sluit voor Frankrijk het podium af met Dindoctro (v. Indoctro). 

Ook de Colombiaan Dayro Arroyave sprong twee foutloze fases, hij deed dit met Baccarat Fontaine (v. Mylord Carthago), en bleef zo voor de Franse Megane Moissonnier met Ussar des Bruyeres (v. Canturo). 


Thibault Phillipaerts sprong ook twee foutloze rondes en eindigde uiteindelijk als zevende, met Lucky Luke de Goedereede (v. Numero Uno). Verder in de ranking vinden we ook nog Celine Schoonbroodt- de Azevedo op dertien met Kheops de Bois-Mesange en Vincent Lambrecht met S&L Rocky (v. Lamm de Fetan) op zestien. 

Resultaten


Bij de vijfjarige paarden springt Virginie Thonon naar een sterke elfde plaats. Ze doet dit op Fletcher ter Wilgen Z (v. For Pleasure). De overwinning ging daar naar Patrcik Petre met Kalahari (v. Kannan). De Franse Harold Boisset bleef er met zijn tweede plek op Flambeau d'Aubigny (v. Canabis Z) voor Serena Curcio en Sandra Girl (v. Sandro Boy). 

Resultaten