Gudrun Patteet wint CSI2* Grand Prix van Hubside

Gudrun Patteet wint CSI2* Grand Prix van Hubside

In Hubside, Saint-Tropez werd zonet de Grand Prix van de CSI2* competitie verreden. 51 ruiters kwamen aan de start van deze rubriek die 1m45 hoog gebouwd stond. Er konden bovendien ook punten voor de Longines Ranking verdiend worden. 

Drie Belgische ruiters konden doorstoten naar de barrage: zowel Gregory Wathelet als Gudrun Patteet en Jos Verlooy konden in het basisparcours de nul op de teller houden. 

De winst ging naar onze landgenote Gudrun Patteet. Zij sprong een foutloze barrage in het zadel van de slechts 8-jarige Seacoast Mona Lisa Van't Paradijs (v. Bamako de Muze). De jonge merrie kan zich duidelijk al goed met de grotere jongens meten op het hoogste niveau. Ze klokten af in 32,11 seconden. Julien Epaillard eindigde op de tweede plaats. Ook hij ging er als een pijl vandoor met Usual Suspect d'Auge (v. Jarnac) en klokte af in 32,36 seconden.

Robin Muhr eindigde op de derde plaats. Ook hij hield alle balken in de lepels met Vino Z(v. Vigo d'Arsouilles) en finishte in 33,61 seconden. Jos Verlooy eindigde ook in de top vijf. Met Varoune (v. Verdi) onder het zadel, sprong hij een foutloze barrage in 33,68 seconden.

Marcus Ehning nam met Stargold (v. Stakkato Gold) de vijfde plaats voor zijn rekening. De Duitse topruiter sprong een foutloze ronde in 33,94 seconden. 

Klik hier voor de resultaten