David Malfait voert Belgische top tien aan in CSI1* competitie Bornival. Sneppe kan ook opnieuw winnen

David Malfait voert Belgische top tien aan in CSI1* competitie Bornival. Sneppe kan ook opnieuw winnen

Ook in Bornival wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen. Zonet werd een 1m30 rubriek van de CSI1* competitie gereden en daarin deden de Belgen het erg goed: ze namen de volledige top tien in beslag. De overwinning was voor David Malfait. Hij reed Louis Z (v. Levisto Z) foutloos rond in 24,09 seconden.


Hij deed hiermee beter dan Louis Lambrecht die met Valentino d'Auge (v. Guarana Champeix) op de tweede plaats eindigde. Ook deze combinatie slaagde erin de nul te behouden en stopte de chrono na 24,75 seconden. Thierry Goffinet en Conthacheblue (v. Conthargos) namen de derde plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 24,79 secnoden. 

Antoine Deprez (Darca Red de Barcenal Z) en Evelyne van Vreckom (Kirby vh Valenberghof) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

Bij de 5- en 6-jarige paarden zorgde Tom Sneppe voor een nieuwe Belgische overwinning. Hij reed Camille van het Lentakker Z (v. Comme Il Faut) foutloos rond in 28,54 seconden. Rik Hemeryck en Pretty Girl de Lauzelle (v. Armitage's Boy) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 30,15 seconden. Geoffrey Cobbaut en Tilouis van Duypersputten Z (v. Toulon) maakten de top drie compleet. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 30,16 seconden.

Charlotte Spaas Levallois (Bad Boy des Herlevents Z) en Nien Geentjens (Penelope de Dreve) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten