Claire Putters stuurt Copain de Muze naar top vijf in CSI3* Grand Prix van Vilamoura

Claire Putters en haar Copain de Muze (Bamako de Muze) wisten vierde te worden in de CSI3* Grand Prix 1,50m van Vilamoura vandaag. Evelyne Putters finishte in de top tien van de 1,35m, Tim Prouvé deed hetzelfde in een andere 1,35m-proef.

QUICK RESULT GP

1. Mathieu Bourdon - Bigouden du Tertre
2. John Whitaker - Unick du Francport
3. Cedric Le Goff - Typhon de la Cense

Bourdon kon met Bigouden du Tertre (Putch des Isles) winnen voor Frankrijk in 40,13 seconden. John Whitaker en Unick du Francport (Zandor) volgden als tweede in 40,83 seconden, zo'n drie seconden sneller dan Cedric Le Goff met Typhon de la Cense (Nartago).

Claire Putters kon met Copain de Muze de finish in 44,72 seconden bereiken. Guy Williams rondde met Rouge de Ravel (Ultimo van ter Moude) de top vijf af. Tim Prouvé werd twaalfde met Hocus Pocus vd Lucashoeve (Chin Chin).

CSI3* 1,35m

Evelyne Putters sprong hier naar de achtste plaats met Angel van 't Hof (Chin Chin). De overwinning was voor James Smith met Elmo Brown, een zoon van Quality. Olivier Guillon en Roberto Turchetto maakten het podium compleet.

CSI3* 1,35m

In een gelijkaardige proef werd Tim Prouvé met Lord Prova (For Passion d'Ive Z) tiende. Hier won de Ier Liam O'Meara met Curraghgraigue Jack Take Fligh (Jacomar). Laura Renwick en Laura Mantel grepen plaats twee en drie.