Charlotte Philippe niet te houden en klasseert zich in top vijf van 1.45m Grand Prix

Charlotte Philippe niet te houden en klasseert zich in top vijf van 1.45m Grand Prix

In De Peelbergen in Kronenberg werd als afsluiter van het internationale weekend het hoofdnummer van de dag afgewerkt. In deze 1.45m proef wist Charlotte Philippe, na al een zeer succesvolle dag, zich opnieuw als beste Belg te klasseren. Yenthe Schrijvers sprong dan weer naar een podiumplaats in de 1.25m rubriek. 

Slechts vijf combinaties wisten het hout in de lepels te laten liggen in deze Van Mossel Automotive Groep Prix. De Ierse ruiter Denis Lynch liet de balken onaangeroerd én noteerde de winnende tijd van 33,15 seconden. Sophie Hinners en Million Dollar (v. Plot Blue) volgden op het tweede plaats met een tijd van 33,47 seconden. Christian Ahlmann en Nachito V/D Ketse (v. Quality Time) reden naar een derde plaats in 33,65 seconden. 

Charlotte Bettendorf (Babacool) werd vierde. Onze landgenote Charlotte Philippe (Cacharel de Amoranda Z) noteerde een knappe vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.25m Walkro Prix was het Yenthe Schrijvers die met een derde plaats voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen.

Winst was er voor Nederland in deze proef. Piet Raijmakers Jr kon rekenen op Van Schijndel's Hanibal (v. Van Schijndel'S Rascin) om de winnende tijd van 31,60 seconden neer te zetten. Hiermee was hij de Amerikaanse amazone Taire Marin Raa Cockroft met Anneke 111 Z (v. Action Breaker) te snel af. Het duo reed over de finish in 33,02 seconden. Yenthe Schrijvers en Oceane (v. Nonstop) vervolledigden het podium met een tijd van 33,03 seconden. 

Eveliina Talvio (Dolce Vita Z) werd vierde. De vijfde plaats was weggelegd voor Johanna Beckmann (Noblesse Z). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.40m proef zorgde Leonie Peeters (Macho V) met een tiende plaats voor de beste Belgische klassering in deze rubriek. Winst was er hier voor Marcus Ehning en Diathago (v. Diamant de Semilly). Steven Veldhuis werd tweede met Gezellig (v. Wietvot) en Villma Heiskanen met Hanassi (v. Spartacus TN) vervolledigden het podium. 

Klik hier voor de resultaten.