Annelies Vorsselmans haalt prijs binnen in Grote Prijs Samorin

Annelies Vorsselmans haalt prijs binnen in Grote Prijs Samorin

Annelies Vorsselmans sluit haar Samorin avontuur af met een elfde plaats in de viersterren 1m60 Grote Prijs. In het zadel van de KWPN-er Wilandro 3 (Unistar) had het tweetal wat pech in de barrage ronde waardoor er uiteindelijk de elfde plaats was. 

Quick results: 

1. Pierre Marie Friant - Urdy d'Astree
2. Paris Sellon - Cassandra
3. Tobias Meyer - Quintair


Franse winst is er voor Pierre Marie Friant en Urdy d'Astree (Bouffon de Murier) die met 37.37 seconden de rubriek op naam schreven. Ze ging er voor op de Amerikaan Paris Sellon die met Cassandra (Caressini L) in 37.67 seconden de tweede plaats op naam schreef. De Duitser Tobias Meyer die hier al diverse keren op het podium stond is ook nu goed voor een derde plaats met Quintair (Quintero). 

Holger Wenz en Conner zien we dan terug op de vierde plaats, terwijl Emanuele Camilli met Jakko op de vijfde plaats eindigde. 

Voor Stal de Sjiem / Sleepy P Ranch presteerde niet alleen Vorsselmans in deze barrage. Lucas Porter en C Hunter (Cassini II) werden er nog zesde. 


1m40

In de afsluitende rubriek tot een maximale hoogte van 1m40 zien we Aike Paridaen met Libelle de Muze ( Elvis ter Putte) nog naar een achtste plaats rijden. 


Resultaten