Bart Anthonissen, Maxime Harmegnies en Mike Van Belle schitteren op podium in Valencia

Bart Anthonissen, Maxime Harmegnies en Mike Van Belle schitteren op podium in Valencia

Bart Anthonissen, Maxime Harmegnies en Mike Van Belle konden weer prachtige plaatsen behalen in het Spaanse Valencia vandaag. Voor Anthonissen zat er zelfs een overwinning in de bus. 

QUICK RESULT 6 yo

1. Bart Anthonissen - Orange Juice Castanoo
2. Maxime Harmegnies - Aconzina PS
3. Matthias Mock - Jotage B


Anthonissen won met de BWP-ruin Orange Juice Castanoo, een zoon van Apple Juice x Harley VDL, in precies 40 seconden. Maxime Harmegnies volgde met de Oldenburgse merrie Aconzina PS (Action Breaker) in 40,23 seconden. De Duitser Matthias Mock en Jotage B (Denzel van 't Meulenhof) konden derde worden. 

Harmegnies finishte met Tiara du Cache Pot Z (Tangelo vd Zuuthoeve) ook nog als zevende. 

CSI2* 1,30m

In deze proef werd Mike Van Belle beste Belg. In het zadel van Frauke van 't Hagenhof Z (Figo de Muze) werd hij tweede in 58,84 seconden, enkel de Brit Abbe Burchmore-Eames en Casti Aneira (Lupicor) waren sneller en wonnen. Vincent Trutschler en Javas Gold Rush gingen met de derde plaats aan de haal voor Duitsland. Marthe Van Gorp kon met Mellifluous (Monte Bellini) achtste worden. 

CSI2* 1,40m

Terwijl de Franse Alix Ragot won met Alisea de Presle (Kannan), werd Robinson Maupiler tweede met Zandor Alpha Z (Zeus). Deze kloon van de legendarische Zandor Z finishte in 37,09 seconden. Romain Dreyfus werd derde. 

Karel Cox en Lehar (Verdi) konden zesde worden, Simon Morssinkhof stuurde Harola HK (Carrera VDL) naar de achtste plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.