Gilles Thomas klaar voor GCL debuut

Gilles Thomas klaar voor GCL debuut

De Global Champions League maakt zich op voor eenieuw seizoen. Ondertussen zijn de nieuwe teamsamenstellingen bekend gemaakt.  In het nieuwe seizoen zijn er heel wat wijzigingen. Zo verhuist Jessica Springsteenaar de Cannes Stars, Edwina Tops-Alexander verhuist naar Valkenswaard United en ook Daniel Deusser zal een ander team vertegenwoordigen in 2020. Deusser zal zo aan de start komen voor de St Tropez Pirates.

Voor België komen opnieuw heel wat ruiters aan de start tijdens deze zwaar gedoteerde wedstrijdenreeks. Francois Mathy Jr zal zo voor de Cascais Charms aan de start komen, Gilles Thomas maakt zijn GCL debuut voor de Miami Celtics. 

Voor Madrid in Motion zal Cindy Van der Straten aan de start komen. Olivier en Nicola Philippaerts komen ook dit jaar weer aan de start voor de Londen Knights terwijl ook Jérome Guery en Jos Verlooy blijven trouw  aan de Monaco Aces.

Gregory Wathelet blijft bij de Paris Panthers en Niels Bruynseels en Wilm Vermeir komen opnieuw uit voor de Prague Lions. Pieter Devos zal de eer van de St Tropez Pirates verdedigen.


Alle teams