Zoë Devriendt geeft de concurrentie het nakijken bij Stal Vincent Martens

Zoë Devriendt geeft de concurrentie het nakijken bij Stal Vincent Martens

Zoë Devriendt heeft afgelopen weekend de overwinning geboekt in de hoofdrubriek van de WVUR. Bij Stal Vincent Martens leidde de amazone de ereronde op Et Voila van de Ringhoeve (v. Elvis ter Putte). 

Het 1.25m hoge parcours bleek een makkelijke opgave voor Devriendt en de zevenjarige zoon van Elvis ter Putte, die met 1,40s de proef wonnen. Deborah Van Roy was met Nilia Des Roches Rouges (v. Numero Uno) één van de twaalf dubbel foutloze combinaties en werd tweede. Het podium bestond uit heel wat girlpower en werd besloten door Camille Biebuyck en Kenya van de Kleinheide (v. Thunder van de Zuuthoeve). Biebuyck had een tweede ijzer in het vuur en werd nog eens vijfde op Obella JS, eveneens een dochter van Thunder van de Zuuthoeve. Voor hen op vier stond Leslie Goethals met Car Love Epona B (v. Cardento). 

De 1.15m rubriek werd gewonnen door Jules Tanghe. Op W-Happy vd Lindehoeve Z (v. Weldon D 05) bleef hij de concurrentie twee seconden voor. Jonah Becu bracht Rigolade van Hof Ter Boone, een zesjarige dochter van Vleut naar de tweede plaats. Anouk Steyaert besloot haar rit op Japrisco van de Backershoeve (v. Contact vd Heffinck) op drie. 

Maxine Gaelens wint hoofdrubriek Fun Tour

Gaelens stuurde Noblesse Royale (v. Kannan) foutloos naar de winst in het 1.10m hoge parcours. Gaelens domineerde de proef en schreef daarnaast ook het brons op haar naam met Quequette Royale van Thooghemelrijk (v. Tangelo vd Zuuthoeve). Zita Pintelon kwam ertussen op twee met Krik Krak Ag (v. Spender S). 

Over 1m won Ruben Baekelandt met Dark Yellow. Op twee stond Celien Meert met Maestro (v. Ceblesse) voor Jill Berghman en Elanville van de Smishoeve (v. Toulon) op drie. 

Bij de pony's was het Jitske Vantieghem die Coolfin King of Hearts naar winst reed over 1.10m. Ook het brons was voor de amazone met Spotty. Renée Vanhullebus zette de tweede plaats op naam met Rebel Diamond. Jitske Van den Eynde zagen we terug op vier met Joly s Neymar. 

Marie-Lise Vanhaverbeke was de ongenaakbare winnares in het zadel van Miouzzz du Beau Rivage (v. Eoghan de Seguret) in de 1m rubriek. Vanhullebus werd wederom tweede op Rebel Diamond. Voor Vantieghem en Spotty was er nogmaals de derde plek. 

Alle resultaten