Z-winst voor Stef Robberecht in Zele

Z-winst voor Stef Robberecht in Zele

In Zele werd er afgelopen weekend een LRV toernooi gesprongen. In de Klasse Zwaar ging de overwinning naar Stef Robberecht. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Duro van Hof Ter Naillen (v. Nabab de Reve) en klokte af in 40,07 seconden. 

Hiermee bleef hij zijn concurrenten ver vooruit. Philip Van Duyse eindigde op de tweede plaats in het zadel van Grosso Modo (v. Querlybet Hero). Zij konden de nul behouden en finishten in 44,88 seconden. Fenna Goethals en Isaura van de Meerputhoeve (v. Skippy II) eindigden op de derde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en klokten af in 45,62 seconden. 

Stef Robberecht (Lourdes De Carmel) en Amber Goethals (Kosmic Black Ice vd Bucxtale) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klasse M 

In Klasse M reed Jonas Van Leuven naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Gizani vd Goevelhoeve Z (v. Gigolo vd Molendreef). Ze finishten in 44,38 seconden. Caitlin Vertongen en Liberty van't Sas (v. Edjaz van't Merelsnest) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 45,28 seconden. An Verheyen en Annouk vervolledigden het podium. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 48,68 seconden.

Ivan Van Hove (Nada van Spieveld) en Joeri Van Bockstal (Ginger VB) volgden op respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

Klasse L

In het L won Myrthe Malfliet na een foutloze ronde in 32,93 seconden. Ze rekende hiervoor op Balouvi Z (v. Balougran Z). Jana Rubbens en Merci van het Weidse Hof (v. Dieu Merci van T&L) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 33,56 seconden. Niels Andries en Kronos van den Dries eindigden op de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten