Z-winst voor Monique Becker bij LRV Heusden

Z-winst voor Monique Becker bij LRV Heusden

Op het ruitertornooi ingericht door LRV Heusden was het Monique Becker die de klasse Zwaar op naam schreef. 

In het zadel van de zevenjarige Laville Topfok (v. Lavillon) was Becker amper twee honderdsten sneller dan Leen Geysen, die op de rug van Lukito v/h Yzeren Lindenhof (v. Heros v/h Ijzeren Lindenhof) naar twee verwezen werd. Ben Thiry bleef dubbel foutloos met zowel Qina van de Guldennagel (v. Aganix du Seigneur) als Rocco vd Bisschop (v. Chacoon Blue) en nam de derde en vierde plaats voor zijn rekening. Sus Dirickx had de laatste foutloze barrage op Damascus uit de Melle Z (v. Dominator 2000 Z) en werd vijfde.

Dirickx zette de klasse Midden naar haar hand met Toulouse van 't Coseveld Z (v. Toulon). Glenn Aerts vulde plaats twee in met Andrea J&J Z (v. Aganix du Seigneur) en bleef voor op Elke Fransen en O'Belle Fleur (v. Clarence C). Van de elf combinaties in de barrage bleven er vijf dubbel foutloos, met een vierde plaats voor Anne-Lieke De Weer met Red Flame DH Z (v. Red Star M). Ben Thiry had het laatste nulresultaat in het zadel van Pauline van Eglegem (v. Cantario). 

In de klasse Licht bleven maar liefst 24 combinaties van al het hout af. Juul Mertens reed op Helios M (v. Obourg) naar de snelste chrono. Met een seconde verschil sprong Laura Meurrens naar het zilver met Innocent Boy van 't Roth (v. Cardento). Stijn Loos vervolledigde de top drie met Special Lady-L (v. Arezzo VDL). Op vier zagen we Pedro Paps met Quinette v/d Peerdeblook (v. For Pleasure) gevolgd door Lobke Fillé op vijf met Quadee vh Meerdaalwoud (v. Elvis ter Putte). 

Alle resultaten