Yana Jansegers onoverwinnelijk bij Stoeterij Mivaro

Yana Jansegers onoverwinnelijk bij Stoeterij Mivaro

Stoeterij Mivaro verwelkomde afgelopen weekend opnieuw de werking van de HGVBB. In de hoofdrubriek op zondag was het Yana Jansegers die de overwinning behaalde in het zadel van Orlando van de Afspanning (v. Kartouzo van t Kathof). 

De negenjarige zwarte ruin was op geen fout te betrappen en werd door Yansegers in een negentienkoppige barrage in 34,71s naar de finish gereden, wat hen de winst bezorgde. Jelle Limbourg achtervolgde op de tweede plaats, met een tijd van 35,81s voor Pamela van t Bosveld (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Eva Verdoodt vervolledigde de top drie op Kashmire van t Keikelhof (v. Beaulieu's Think Big), met 36,72s op de klok. Jansegers kwam ook zonder fouten met O Cyntaya van t Nederhof (v. Cluysenaer PNI) over de eindmeet en werd vierde. Op vijf zagen we Robbe van Boxstael met Riva van t Elshout (v. Lavillon). 

Over 1.15m won Fahd Masbah in het zadel van Onno (v. Contadoro van de Helle). Thierry Vis kwam anderhalve seconde later over de eindmeet met Nice Horta (v. Elvis ter Putte) en kwam op twee. Voor Wout Dejaeghere en Hilton Lady was er de derde plaats. 

Eva Verdoodt en Stefan Heymans delen de zege bij jonge paarden

In de finale voor zesjarige paarden liep het op een ex aequo uit voor Eva Verdoodt en Stefan Heymans. Verdoodt kwam aan de start op Ragnar van de Rizoi (v. Diamant de Semilly) en bleef dubbel foutloos. Stefan Heymans was eveneens op geen fout te betrappen met Royal Kontiki AB De Barisy (v. Kato T Z) en reed in exact dezelfde tijd rond, waardoor de twee de overwinning moesten delen. Jelle Limbourg greep op Fiesta van Paemel (v. For Pleasure) de laatste podiumplek. Jan Meersschaert en L Unique Z (v. Lavallino Ter Klomp) werden vierde voor Thibaud Ebinger en Rosine vd Donkhoeve (v. Untouchable). 

Axelle Windels en Hors Serie Kelfshof Z (v. Heidelberg) hielden de concurrentie achter zich bij de vijfjairgen,  met een grote twee seconden voorsprong. Pieter De Maeseneer was op Stella van de Winterkeer (v. Chaiton F Z) goed voor twee, Pieter Van den Bossche volgde op drie met Stereo van Strijtem (v. El Torreo de Muze). 

Van den Bossche zegevierde bij de vierjarigen in het zadel van Troublemaker van Strijtem (v. Luigi d'Eclipse). Michiel De Nocker had The-Bone M&E (v. Amadeo van t Vossenhof Z) onder zijn zadel en werd tweede. Jeroen Verschueren vervolledigde de top drie met Miramor CV Z (v. Marko van Spieveld). 

Alle resultaten