Winst voor Freya Heirbaut bij HROV

Winst voor Freya Heirbaut bij HROV

Bij de HROV werd niet enkel gestreden om de titel van kampioen bij de pony's, ook de paarden mochten er aan de start komen van alweer een fijn jumpingweekend. De hoofdrubriek werd gewonnen door Freya Heirbaut. 

Heirbaut stuurde Elke van de Boslandhoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve) als enige foutloos over het parcours van 1.20m hoog. Charlotte Van Ingelgem volgde op twee met Don't Stop Z (v. Dynamite VT Hazelarenhoekje). Een derde plaats noteerden we voor Janne Caals met Leffe van de Zandloper (v. Houston). Caals bracht eveneens Dapper (v. Lupicor) mee aan de start van deze proef en behaalde nog een vijfde plaats. 

Verder kwamen nog Shany Van Der Jeugt met Quando van t Veldeken (v. Dieu-Merci van T&L) en Evy Claeys met Nasty-Flamme (v. Houston) aan bod in deze rubriek. 

In een parcours over 1.10m hoog was de winst voor Evy Claeys met opnieuw Nasty-Flamme. Ook Janne Caals startte met Quizz van de Zandloper (v. Corydon van T&L) en werd tweede. Nomi Van de Voorde vulde de derde plaats in met Kadans (v. Nabab de Reve). 

De proef over 1m kwam op naam van Marthe Desomviele en Geneve de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). Gevolgd door Ilena Auwers met Napa Valley (v. Nintender) op twee, werd Laura Brouwers derde met Merlot van het Heidehof (v. Casario II). 

Bekijk hier alle resultaten