Marc De Brabandere naar goud in 1.20m Paard Pro Tour bij Ranch Aalter

Marc De Brabandere naar goud in 1.20m Paard Pro Tour bij Ranch Aalter

Het voorbije weekend organiseerde de WVUR twee wedstrijddagen bij Ranch Aalter. De hoogste proef vond plaats op zaterdag avond, waarbij 24 ruiters aan de start kwamen van de 1.20m Paard Pro Tour. De overwinning ging uiteindelijk naar Marc De Brabandere en Mien Vd Bisschop (President).

Van de 16 foutloze combinaties in de 1.20m Paard Pro Tour, wist enkel de volledige top drie tijdens de 2e fase net onder de 31 seconden te blijven. Snelste van het trio bleek Marc De Brabandere, die met de 10-jarige BWP schimmelmerrie Mien Vd Bisschop zo het goud greep. Net 10 honderdsten na De Brabandere finishte Ea Joinneau op de rug van Nicadilly EDC (Combio) op een tweede plaats. De top drie werd afgesloten door Nathan Van Vynckt en Mayla Da Vida (Quality Time).

Ea Joinneau ook sterk in 1.10m proef

Joinneau kwam met Nicadilly EDC ook in de voorafgaande 1.10m Paard Pro Tour aan de start, en sleepte daar alvast de overwinning in de wacht. Het zilver was voor Isabelle Debeuf en Ines (Nonstop), gevolgd door Joyce Jonckheere in het zadel van Giglo van het Laageind Z (Grison van den Bisschop).

Op zaterdag ging de winst in de 1.10m Paard Fun Tour naar Ella Bomere en Caelum Ter Wilgen (Quick Star). Samir Brahimi mocht zilver in ontvangst nemen op de rug van Nova Star v/d Schelpenhoeve (Kannan), gevolgd door een tweede maal Bomere in het zadel van Helios van't Hemelszoet (Catwalk van de Helle).

Margot Debussche oppermachtig in 1.10m Pony Fun Tour

De hoogste ponyproef kwam op naam van Margot Debussche te staan. Debussche nam beide ereplaatsen in beslag, dit met Drumer King op één en Murphy's Law op twee.

In de 1m Pony Fun Tour mocht Laurence Declercq het goud in ontvangst nemen op de rug van Orchid's Ronika, voor Laurice Devos met de 7-jarige Fuego du Tuhma (Batman d ETE).

Alle resultaten